Електронска адреса.
Снежана В.

Снежана В. бара дадилка

Карпош, СкопјеОд 185 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Снежана. Барам дадилка За момче на возраст од 4-6 години. Цената би била по договор. Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака. 071 207 204

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 185 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 4-6 годишно момче