Електронска адреса.
Matea K.

Matea K. бара дадилка

СкопјеОд 24250 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Mатеа. Барам дадилка За девојче 2 години во Карпош 3. Работно време една недела од 7.15 до 16.15 ,една недела од 13 до 16.15, така напоредно. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 24250 МКД за еден месец

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно девојче