Електронска адреса.
Anika S.

Anika S. бара дадилка

Центар, Скопје
 • СочувајСочувано

Се бара жена за чување на дете од 2 години во Скопје, Центар, со полно работно време од понеделник до петок.
Обврските би биле само околу детето, како подготовка на оброци за него, нега и чување, анимација, прошетки...

Жената треба да има претходно работно искуство со чување на деца, пожелно е да не е постара од 50 години и да е непушач.

Доколку некој е заинтересиран за работата може да ме контактира на +

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 35-50 год.

Искуство: од 1 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче

Образование

Јазици: Англиски, Македонски