Електронска адреса.
Ivana M.

Ivana M. бара дадилка

Центар, СкопјеОд 300 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ivana. Барам дадилка За 2 деца -возраст од 9 месеци.Потребно е работа во смени и саботи.Јас нудам 300 ден за час. Центар, Скопје. Пожелно е дадилката да може да патува за викенди во странство со мене и двете бебиња.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 300 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

 2. 0-1 годишно девојче