Електронска адреса.
Бојана Ј.

Бојана Ј. бара дадилка

Ѓорче Петров, СкопјеОд 18000 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво, барам жена која ќе може да ми помогне во обврските околу 2 годишно дете. Детенцето оди во градинка,меѓутоа се случува почесто да се разболува па ми треба помош бидејќи сум бремена. Супер би било додека детенцето е во градинка да се завршат некои домашни обврски како миење садови,пеглање и готвење.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 18000 МКД за еден месец

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски