Електронска адреса.
Mario L.

Mario L. бара дадилка

СкопјеОд 800 МКД за еден ден
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Mario. Барам дадилка За девојче на возраст од 7-11 години. Јас нудам 800 ден за ден. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 800 МКД за еден ден

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 7-11 годишно девојче