Електронска адреса.
Maja A.

Maja A. бара дадилка

СкопјеОд 198 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Maja. Барам дадилка за две деца во Ск. Едното оди во градинка другото ке тргне на есен. Потребна ми е одговорна особа за долг период која по потреба би била осигурна. Потребно е да има возачка и да патува некаде со нас доколу треба 2-3 пати во годината.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 198 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 4-6 годишно момче

 2. 0-1 годишно момче