Електронска адреса.
Ilma R.

Ilma R. бара дадилка

СкопјеОд 1000 МКД за еден ден
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ilma. Барам дадилка За 2 деца. Јас нудам 1000 ден за ден. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1000 МКД за еден ден

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче

 2. 0-1 годишно момче