Електронска адреса.
Kamelija R.

Kamelija R. бара дадилка

Центар, СкопјеОд 1000 МКД за еден ден
 • СочувајСочувано

Потребна ни е дадилка за 2 мали дечиња, едното е бебе од 9 месеци, другото е дете од 2 и пол години. Живееме во куќа во Скопје на Водно. Јас и сопругот работиме од дома, така да присутни сме цело време, меѓутоа сепак ни е потребно некој што ќе работи со децата, не само да ги причувува и пресоблекува, туку и едукативно ќе им се посвети, а ќе биде и слободен и отворен за повремени патувања. Платата, условите и работните саати сите се предмет на договор, и прилично сме флексибилни.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1000 МКД за еден ден

Возраст: 18-30 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Англиски, Македонски