Електронска адреса.
Filip A.

Filip A. бара дадилка

Центар, СкопјеОд 100 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Filip. Барам дадилка За девојче на возраст од 0-1 година. Јас нудам 100 ден за час. Центар, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 100 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче