Електронска адреса.
Ана А.

Ана А. бара дадилка

Швајцарија
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ана. Барам дадилка за момче на возраст од 2-3 години, чување на детето дома и помагање околу лесни домаќински работи, готвење чистење. Јас нудам 550€ за месец во Швајцарија, плус платен смештај и храна. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче

Образование

Јазици: Англиски, Германски, Македонски, Српски