Електронска адреса.
Filip D.

Filip D. бара дадилка

Аеродром, Скопје1200-1500 МКД за еден ден
 • СочувајСочувано

Бараме Помошничка / Дадилка за помош при чување на деца (девојче 2 години и синче 2 месеци) и одржување на стан (Мичурин, Аеродром).
Помош при чување на деца:
- Анимирање и едуцирање на Девојчето додека мајката е со малото и обратно.
- Нега на децата
- Припремање на храна за децата
- Во иднина, прошетка на децата низ локалните паркови

Помош при одржување на стан:
- Готвење домашни јадења
- Дневно Чистење и оджување (Кујна, играчки на деца и слично...)

Работното време е од 9:00 до 17:00 од понеделник до петок (без празници)
Не треба да е пушач и треба да има искуство во чување на деца
Работата е заедно со Мајката која ке биде дома заедно со помошничката

Бараме квалитет и искуство. Платата е околу 1200 МКД / ден
Ако сме задоволни од вас (и вие од нас), платата може да се зголеми

Можете да ме контактирате на телефон (Филип или Теодора ), Viber, Whatsapp или да испратите маил на filip_damjanovskiyahoo.com со ваше CV.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: 1200-1500 МКД за еден ден

Возраст: 24-62 год.

Искуство: од 3 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

 2. 2-3 годишно девојче

Образование

Јазици: Македонски