Електронска адреса.
Vlasta R.

Vlasta R. бара дадилка

Центар, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Имаме потреба од дадилка за девојче на возраст од 0-1 година, Центар, Скопје. Услугата ни е потребна пет денови во неделата, може 8 часа работно време а може и скратено 5часа. Бараме жена за наредни минимум пет години.
Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче