Електронска адреса.
Ivana T.

Ivana T. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Барам жена за чување бебе 11 месеци од понеделник до петок 07:30-15:30. Само грижа за бебето, да направи јадење за бебето, да го нахрани и прошета. Пожелно со искуство со чување бебиња.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски