Електронска адреса.
De J.

De J. бара дадилка

Крива ПаланкаОд 199 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум De. Барам дадилка За девојче на возраст од 0-1 година. Јас нудам 199 ден за час. Крива Паланка. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 199 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче