Електронска адреса.
Филип П.

Филип П. бара дадилка

Карпош, СкопјеОд 25000 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Филип. Барам дадилка и генерална помошничка за дома. Детето е момче на возраст од 3 години и оди во градинка секој дел од 9 до 4 часот. Потребата е низ домот да се завршат најосновни работи, пеглање и средување низ станот и можеби ситно пазарење, до 4 часот а после 4, поминување на време со детето до 6 или 7 часот..
Месечната плата е 23.000 денари со дополнителни бонуси за добро завршена работа. Локацијата е Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 25000 МКД за еден месец

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче