Електронска адреса.
Верче Ч.

Верче Ч. бара дадилка

Центар, Скопје
 • СочувајСочувано

Јас сум баба 55 год,инвалид барам помош за чување на внуче 9месеци .Помошта би се состоела од поткревање и преместување на детенцето .Другите активности околу детето сама ги извршувам.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски