Електронска адреса.
Verica G.

Verica G. бара дадилка

СкопјеОд 26042 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Verica. Барам дадилка Јас нудам 26042 ден за месец. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 26042 МКД за еден месец

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши