Електронска адреса.
Ana S.

Ana S. бара дадилка

Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво.Јас сум Ana. Барам помош за новородено бебе и работа по домот. Локациja Тафталиџe, Скопје. Работни часови и цена по договор. Поволни услови. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче