Електронска адреса.
Violeta K.

Violeta K. бара дадилка

Карпош, СкопјеОд 100 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Барам девојка или жена која ќе може да чува 14 месечно дете во попладневни часови (од 15,00 до 18,00) секој работен ден. Локација Влае. Имаме двор, треба да се надгледува детето додека си игра, може и на кратко да се прошета.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 100 МКД за еден час

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски