Електронска адреса.
Filip P.

Filip P. бара дадилка

Карпош, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Filip. Барам дадилка За 2 деца, Карпош, Скопје.
Cо флексибилност за преспивање доколку e потребно.
Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 4-6 годишно момче

 2. 2-3 годишно момче