Електронска адреса.
Renata S.

Renata S. бара дадилка

Скопје
 • СочувајСочувано

Zdravo
Potrebna ni e dadilka za bebe od 10 meseci so polno rabotno vreme od 08:00-16:00 h
Lokacija naselba Aleksandrija-Vlae

Obvrskite bi bile isklucivo nasoceni samo kon bebeto.

Ako nekoj e zainteresiran ve molam
Kontaktirajte me za podetalni informacii

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 25-99 год.

Искуство: од 2 год.

Работни часови
IIIIIIIVVVIVII
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче