Електронска адреса.
Ljupka G.

Ljupka G. бара дадилка

Центар, СкопјеОд 20000 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Се викам Љупка и мајка сум на четиригодишно девојче за кое барам дадилка. Живееме во Капиштец.
Ако сте млада, енергична и креативна личност која сака да си игра 😊 јавете ми се на .

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 20000 МКД за еден месец

Возраст: 22-32 год.

Искуство: од 2 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 4-6 годишно девојче

Образование

Јазици: Англиски