Електронска адреса.
Kristijan S.

Kristijan S. бара дадилка

Карпош, СкопјеОд 200 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Кристијан. Барам дадилка за момче на возраст од 9 месеци. Нудам од 200-250 ден за час. Карпош, Скопје, кај City Mall. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче