Електронска адреса.
Fikrije M.

Fikrije M. бара дадилка

Центар, СкопјеОд 25358 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Fikrije. Барам дадилка За 3 деца. Јас нудам 25358 ден за месец. Центар, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 25358 МКД за еден месец

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно девојче

 2. 7-11 годишно девојче

 3. 7-11 годишно момче