Електронска адреса.
Vesna Z.

Vesna Z. бара дадилка

СкопјеОд 300 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Vesna. Барам дадилка За девојче на возраст од 4-6 години. Јас нудам 300 ден за час. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 300 МКД за еден час

Возраст: 16-99 год.

Искуство: од 3 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 4-6 годишно девојче

Образование

Јазици: Албански, Англиски, Германски