Електронска адреса.
Ana S.

Ana S. бара дадилка

СкопјеОд 150 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ана. Барам дадилка За 2 деца, за по два три саати во денот да ги земе децата од градинка и да ги носи во нашиот дома да си поиграат додека дојдам од работа :) Јас нудам 200 ден за час. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

 2. 4-6 годишно момче