Електронска адреса.
Martina V.

Martina V. бара дадилка

Гази Баба, СкопјеОд 25358 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Martina. Барам дадилка За момче на возраст од 0-1 година. Јас нудам 9000ден за месец. Гази Баба, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 25358 МКД за еден месец

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче