Електронска адреса.
Анастасија И.

Анастасија И. бара дадилка

Битола
 • СочувајСочувано

Барам помошничка за чување на бебе од 16 месеци, за работно време од 8 часа (флексибилно може и помалку за почеток)
Локација - Битола
Област - Поранешна касарна на АРМ
Наплата - по договор
Ве очекувам :)

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 25-65 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

Образование

Јазици: Англиски, Македонски