Електронска адреса.
Ивана Ј.

Ивана Ј. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ивана. Барам дадилка за момче на возраст од 18 месеци, за 4 дена во неделата (2 дена по 8 часа, 2 дена по 5 часа). Аеродром, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче