Електронска адреса.
Ива А.

Ива А. бара дадилка

Центар, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Барам жена за чување на 9 месечно бебе, секој работен ден од 8ипол до 4ипол, во Скопје-Центар.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 27-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

Образование

Јазици: Македонски