Електронска адреса.
Ivona N.

Ivona N. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ивона. Барам дадилка За 2 деца, за подолг временски период. Работно време од 15:30 до 20:00ч. Аеродром, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно девојче

 2. 4-6 годишно момче