Електронска адреса.
Ivana T.

Ivana T. бара дадилка

Карпош, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво на сите. Јас сум Ивана. Барам дадилка која би се грижела за нашите 2 деца кога не посетуваат градинка (заради болест) или повремено нивно згрижување во попладневни часови. Живееме во Карпош, Скопје. Дома имаме и куче, и зборуваме македонски и англиски јазик.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче

 2. 4-6 годишно момче