Електронска адреса.
Jovan J.

Jovan J. бара дадилка

Карпош, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво бараме дадилка за чување на 10 месечно бебе, таткото работи од дома со денови кога е на терен. Ни треба жена која ќе може да работи флексибилно некои денови 4 некои денови 8 часа, со тоа што поретки се случаевите кога ќе биде ангажирана 8 часа. Ангажманот е да биде целосно посветена на бебето што би вклучувало прошетки, јадење, спиење, миење, играње и слично. За повеќе информации може да ме контактирате. Симона

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче