Електронска адреса.
Ana P.

Ana P. бара дадилка

СкопјеОд 1000 МКД за еден ден
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ana. Барам едукатор За 2 деца од 3 и 6 години. Работните саати би биле 3-4 дневно. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1000 МКД за еден ден

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно девојче

 2. 4-6 годишно девојче