Електронска адреса.
Sibel P.

Sibel P. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Evet Sibel. Барам дадилка За девојче на возраст од 7-11 години. Аеродром, Скопје. İşte bu yüzden.I am looking for a babysitter for 2 hours every weekday from 4 p.m. to 6 p.m. It needs to be reliable and experienced. preferably she should know English or maybe Turkish.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 7-11 годишно девојче