Електронска адреса.
Sanja G.

Sanja G. бара дадилка

Кисела Вода, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Сања и покрај многу други работи сум и мајка на две прекрасни женски битиенца и сме во потрага на нов член на нашата фамилија. Во моментов поголемата ќеркичка ми оди во градинка, а јас имам потреба од свесно женско битие кое што има потреба да дава љубов, битие чиј двигател во животот му е безусловната љубов, битие што ова го работи од и со љубов и крајната цел не и е материјалното. Ведра, весела особа со позитивен став кон животот и кон нештата, небитно на која возраст .Ми треба за да ми го причувува помалово, некогаш и поголемотот битиенце ( кога ќе изрази желба да е дома ) од 4-6 часа во денот. Времето немора да е фиксно, ама најчесто е според стандардното прво сменско работење. Исто така да има флексибилност кога би имале потреба да излеземе во вечерните часови да може да се причуваат децата на неколку часа ( дополнително) Би било пожелно особата да живее во блиска околина со оглед да живееме во Пржино. Обврски би биле околу детето/цата (реално не дека ги има многу бидејќи и двете се доста самостални, бебето јаде само, се шета слободно во домашниот простор и знае сама да си се забавува) дур бебето спие храна да се приготви за целото семејство бидејќи и децата го јадат тоа што и ние. Околу чистење нема обврски освен тоа што се растура во текот на денот. За детали ќе се договараме откако ќе си се допаднеме взаемно.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче

 2. 4-6 годишно девојче