Електронска адреса.
natasa n.

natasa n. бара дадилка

СкопјеОд 194 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Барам дадилка за 4 часа во денот.од 9 до 13 часот понеделнии до петок. Обврска само да се придржи мало бебе додека јас сум со големото исто дома и му спремам јсдење и сл.
Единствена обврска е да се придржи малото.плата 10к.населба Влае

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 194 МКД за еден час

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче