Електронска адреса.
Irena K.

Irena K. бара дадилка

Кисела Вода, СкопјеОд 23417 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ирена. Барам дадилка за девојче на возраст од 2 ипол години. Кисела Вода, Скопје.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 23417 МКД за еден месец

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно девојче