Електронска адреса.
Ivan I.

Ivan I. бара дадилка

Аеродром, СкопјеОд 24000 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ivan. Барам дадилка За 3 деца. Јас нудам 24000 ден за месец. Аеродром, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 24000 МКД за еден месец

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче

 2. 2-3 годишно момче

 3. 4-6 годишно девојче