Електронска адреса.
Marija C.

Marija C. бара дадилка

Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. . Барам дадилка За 2 деца во Берлин . Децата одат во градинка и се 4 и 6 години ,во македонско семејство .Јавете ми се на тел.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 4-6 годишно момче

 2. 4-6 годишно момче