Електронска адреса.
Бајрамша Р.

Бајрамша Р. бара дадилка

МакедонијаОд 1 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Се бара жена за чување и нега за возрасна непокретна жена со работно искуство ,во населба ш.оризари до жито лукс
Од понеделник до петок 08:00 до 16:00 часот
Плато по договор.
Сите оние кои се заинтересирани,нека се јават на следниот телефнски број
Или на е-маил адреса zoran.ramadangmail.com

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1 МКД за еден час

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Англиски