Електронска адреса.
Сашо П.

Сашо П. бара дадилка

Аеродром, СкопјеОд 1 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Се бара, девојче или жена, за чување на 6 годишно женско дете, населба Аеродром до поликлиника Јане Сандански. Работно време од понеделник до петок од 7:30 до 16 часот Лице за контакт Сашо

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 4-6 годишно момче