Електронска адреса.
Ivana J.

Ivana J. бара дадилка

Центар, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ивана. Барам дадилка за бебе на возраст од 8 месеци. Центар, Скопје. Првиот месец по 3 часа дневно, од вториот месец по 7 часа, секој работен ден пон - пет (9 до 16 часот). Обврски само околу бебето. Плата по договор.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче