Електронска адреса.
Damjan - i.

Damjan - i. бара дадилка

Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Надица. Барам дадилка За момче на возраст од 3 години за период од 16-23 Август 2022 во Скопје. Ја чекам вашата порака.Само сериозни молам!Понудете цена

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче