Електронска адреса.
Darja J.

Darja J. бара дадилка

Ѓорче Петров, СкопјеОд 200 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Darja. Барам дадилка За 2 деца. Јас нудам 200 ден за час. Ѓорче Петров, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче

 2. 4-6 годишно девојче