Електронска адреса.
Marta K.

Marta K. бара дадилка

Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Marta. Барам дадилка за близначиња. На пола работно време, време по договор.. на плата, за секој ден од понеделник до петок

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче

 2. 0-1 годишно момче