Електронска адреса.
Оливера П.

Оливера П. бара дадилка

Карпош, СкопјеОд 200 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Оливера. Барам дадилка За момче на возраст од 0-1 година, живееме во Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака. Почеток на услугата би бил околу 01 октомври 2022.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Возраст: 16-99 год.

Искуство: од 2 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

Образование

Јазици: Македонски