Електронска адреса.
Nenad M.

Nenad M. бара дадилка

Карпош, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Nenad. Барам дадилка За момче на возраст од 7-11 години. Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 7-11 годишно момче