Електронска адреса.
Spaso M.

Spaso M. бара дадилка

Аеродром, СкопјеОд 150 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Spaso. Барам дадилка За момче на возраст од 2-3 години. Јас нудам 150 ден за час. Аеродром, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче